Liga 1

Pretul pastrarii vedetelor in lot. Hagi s-a imprumutat din nou la banca! Ce datorii are din cauza Viitorului

Hagi nu si-a mai vandut vedetele si are nevoie de bani. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 August 2016, 09:09
Data actualizarii: Vineri 05 August 2016, 09:10

Gheorghe Hagi isi va mari imprumutul pe care l-a contractat la inceputul anului pentru clubul de fotbal Viitorul Constanta de la Unicredit Bank, de la 1 milion de lei la 2,5 milioane de lei, garantand cu banii de la Liga Profesionista de Fotbal si un bilet la ordin in alb, avalizat de el in nume personal, scrie Profit.ro.

In ianuarie, Fotbal Club Viitorul SA, societate detinuta in proportie de 99,9% de Giga Hagi, totodata si antrenor al echipei, a contractat de la Unicredit Bank un imprumut de 1 milion de lei, pe care l-a garantat tot cu banii pe care urma atunci sa ii incaseze de la LPF din drepturi TV.

Pe durata contractului de credit si orice prelungire a acestuia, actionarii FC Viitorul s-au angajat ca societatea sa nu repartizeze profitul obtinut sub forma de dividende fara notificarea prealabila in scris a bancii.

Acum, Hagi a decis sa ceara bancii mai multi bani, marind imprumutul de la 1 milion de lei la 2,5 milioane de lei, mai scrie sursa citata.

Viitorul a fost eliminata din Europa League de Gent cu 0-5 la General, dar dubla mansa ii aduce 200.000 de euro de la UEFA in conturi lui Hagi. 

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies