Presedintele lui Al Dhafra a dezvaluit la Sport.ro pentru ce jucator BIJUTERIE din Liga I negociaza: "E tehnic, face spectacol"

Invitat la Ora Exacta in Sport, la Sport.ro, Musalam Al Ameri, presedintele clubului Al Dhafra, din Emiratele Arabe, a dezvaluit pentru ce jucator din Liga I negociaza. Acesta a vorbit si despre interesul echipelor din zona araba pentru Gica Hagi.

Sosit in Romania pentru a urmari mai multi jucatori, printre care si pe Marius Alexe, Musalam Al Ameri, presedintele clubului Al Dhafra, din Emiratele Arabe Unite, a venit in studioul Sport.ro

Oficialul arab a dezvaluit IN DIRECT la Ora Exacta in Sport, emisiune moderata de Ioana Cosma, ca este inca interesat de atacantul dinamovist, dar si ca negociaza pentru un alt fotbalist interesant din campionatul Romaniei.

Musalam Al Ameri, cel care a recunoscut ca exista in acest moment o serie de negocieri pentru un pusti de la Viitorul, "un fotbalist foarte tehnic, care face spectacol".

Conducatorul lui Al Dhafra, cel care l-a luat in vara si pe antrenorul Ion Marin, spune ca tanarul Alex Mitrita, fotbalist convocat la nationalele de juniori ale Romaniei, este cel care i-a starnit interesul.

"Am venit aici nu doar pentru un fotbalist, ci pentru ca avem o colaborare buna cu romanii. Avem un antrenor roman la club, pe Ion Marin, avem si tehnicieni romani la echipele de juniori.

Sigur ca Marius Alexe e un fotbalist foarte interesant, care ne intereseaza. Campionatul romanesc este unul foarte bun si puternic, iar aici sunt jucatori interesanti.

Mitrita ar fi un jucator foarte bun in Golf, pentru ca e foarte tehnic, e un fotbalist care face spectacol. Suntem in discutii cu Viitorul pentru el, dar vom vedea ce se va intampla", a spus Musalam Al Ameri la Ora Exacta in Sport.

Acesta a mai spus ca l-a remarcat in meciul dintre Dinamo si Viitorul si pe Florin Tanase, un alt tanar fotbalist al echipei lui Gica Hagi.

De asemenea, oficialul arab a vorbit si despre Gica Hagi si modul in care acesta este perceptu in Golf, spunand ca "Regele" este un antrenor foarte sucmp.

"Hagi e un nume foarte mare si orice echipa din Golf l-ar vrea, insa e greu, e un antrenor foarte scump. Merita, insa, sa fie atat de scump", a mai spus Musalam Al Ameri.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce trebuie să știe elevii, după noile reglementări hotărâte de autorități. Noutăți despre examenele naționale
BRAT

Modifică setările cookies