Presedintele de onoare de la Ceahlaul, 'Pinalty' a ajuns la DNA! Dosarul imens in care este audiat:

Presedintele de onoare de la Ceahlaul, 'Pinalty' a ajuns la DNA! Dosarul imens in care este audiat:

Inca un conducator de club din Liga I a ajuns la DNA.

Gheorghe Stefan 'Pinalty' a ajuns astazi la DNA intr-un caz care nu are legatura cu fotbalul. Presedintele de onoarre de la Ceahlaul Piatra Neamt este audiat in dosarul Microsoft.

"Am fost adus degeaba", a spus primarul municipiului Piatra Neamt, inainte sa fie dus de politisti in sediul DNA, noteaza Mediafax.

Potrivit DNA, persoanele din Guvern, ministere si din societatile implicate in derularea proiectului privind licentele Microsoft pentru scoli ar fi pretins 20 de milioane de dolari din cele 54 de milioane achitate de Executiv in cadrul contractului.

Unul dintre martori le-a declarat anchetatorilor ca omul de afaceri Dorin Cocos si primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, au primit "opt-noua" milioane de euro, respectiv "circa trei milioane de euro", pe durata derularii contractelor.

Catalin Dancu, avocatul lui Gheorghe Stefan, a aratat, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie, ca primarul municipiului Piatra Neamt este acuzat de trafic de influenta si spalare de bani, respectiv pentru o suma de peste patru milioane de euro, care ar avea legatura cu faptele de coruptie cercetate in dosarul Microsoft.

Avocatul a precizat ca Gheorghe Stefan nu a fost audiat pana la acest moment, pentru ca procurorii asteapta sa fie aduse toate persoanele vizate de pe palierul firmelor care ar fi fost implicate in cazul licentelor Microsoft.

Dancu a adaugat ca, desi Gheorghe Stefan nu a fost inca audiat, anchetatorii le-au spus ca se fac pregatiri pentru retinerea si ulterior propunerea arestarii preventive a primarului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies