Presa din Ungaria a reacționat după transferul momentului din Superligă: ”Unul dintre cei mai buni”

marius stefanescu FCSB Sepsi OSK Superliga Mingea oficială de joc din Superliga României / Foto: Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2024, 16:52
Data actualizarii: Vineri 14 Iunie 2024, 16:52

FCSB și-a prezentat al treilea transfer al perioadei de mercato din vară.

Marius Ștefănescu (25 de ani) a fost prezentat la campioana României și este al treilea transfer al verii la FCSB, după David Kiki și Daniel Popa.

Pentru a-l convinge pe Laszlo Dioszegi să renunțe la serviciile sale, Gigi Becali a plătit nu mai puțin de 1,3 milioane de euro.

Despre acest transfer a scris și presa maghiară, care a scos în evidență evoluțiile solide ale lui Marius Ștefănescu de la FCSB, dar și faptul că acesta a fost vândut pentr o ”sumă-record” pentru gruparea din Sfântu Gheorghe.

Ce scrie presa din Ungaria despre transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB

”Sepsi OSK și-a vândut unul dintre cei mai buni jucători pentru o sumă-record: campioana României, FCSB, a plătit 1,31 milioane de euro pentru a-l aduce pe Marius Ștefănescu.

(...)

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit totul înainte de anunțul oficial. Acesta va semna un contract de cinci ani de zile, potrivit presei din România, iar Ștefănescu va primi un salariu dublu față de cel de la Sfântu Gheorghe.

(...)

Transferul lui Ștefănescu a fost un subiect de presă în România în ultimele luni, deoarece celălalt club de top din București, Rapid, a vrut de asemenea să-l transfere”, a scrie publicația maghiară Nemzeti Sport.

În perioada petrecută al Sepsi, Ștefănescu a bifat 191 de apariții, a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de 37 de ori și să paseze decisiv în 26 de situații diferite.

În prezent, site-urile de specialitate l-au evaluat pe internaționalul român la 1,7 milioane de euro. 

FCSB, în această perioadă de mercato

Antrenor - Elias Charalambous (confirmat)

Veniri - Marius Ștefănescu (Sepsi OSK / 1.31 milioane de euro), Daniel Popa (FCU Cluj / 300.000 de euro), David Kiki (FCV Farul Constanța / gratis)

Reveniri după împrumuturi - Alexandru Musi (Petorlul), Malcolm Edjouma (Bari), Ovidiu Perianu (FC Buzău), Victor Stancovici (Unirea Dej), Matei Tănasă (FC Buzău)

Plecări - Ovidiu Popescu (FCU Cluj / gratis), Ovidiu Perianu (Unirea Slobozia / împrumutat)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!