Suma exactă plătită de Gigi Becali pentru transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB

Gigi Becali FCSB marius stefanescu Sepsi OSK Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Iunie 2024, 11:15
Data actualizarii: Joi 13 Iunie 2024, 11:19

Gigi Becali a rezolvat deja trei transferuri importante la FCSB, cu care vrea să atace grupele cupelor europene, dar și un nou titlu în Superliga României.


După ce i-a transferat pe David Kiki și Daniel Popa, patronul FCSB-ului a pus mâna și pe Marius Ștefănescu (25 de ani) de la Sepsi OSK, pentru care a plătit ”peste un milion de euro”.

Ce sumă a plătit Gigi Becali pentru transferul lui Marius Ștefănescu

Chiar dacă, inițial, părea că Ștefănescu nu va mai ajunge la FCSB, Gigi Becali s-a răzgândit și a făcut o ofertă cu care l-a convins, în cele din urmă, pe Laszlo Dioszegi să renunțe la vedeta echipei sale.

În schimbul mijlocașului, Gigi Becali va plăti 1,25 milioane de euro, iar o parte importantă din această sumă va ajunge către școala de fotbal Viitorul ”Mihai Georgescu” din Cluj, scrie Fanatik.ro.

De când se află la Sepsi OSK, winger-ul a bifat 191 de apariții, a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de 37 de ori și să paseze decisiv în 26 de situații diferite.

În prezent, site-urile de specialitate l-au evaluat pe internaționalul român la 1,7 milioane de euro. Ștefănescu mai are un contract valabil până în 2026 cu cei de la Sepsi OSK.

FCSB, în această perioadă de transferuri

Antrenor - Elias Charalambous (confirmat)

Veniri - Daniel Popa (FCU Cluj / 300.000 de euro), David Kiki (FCV Farul Constanța / gratis)

Reveniri după împrumuturi - Alexandru Musi (Petorlul), Malcolm Edjouma (Bari), Ovidiu Perianu (FC Buzău), Victor Stancovici (Unirea Dej), Matei Tănasă (FC Buzău)

Plecări - Ovidiu Popescu (FCU Cluj / gratis)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!