Pregatesc stelistii invazia in Stefan cel Mare? Reghe anunta ca galeria se poate intoarce duminica: "Am vorbit, vedem ce va fi"

Pregatesc stelistii invazia in Stefan cel Mare? Reghe anunta ca galeria se poate intoarce duminica: "Am vorbit, vedem ce va fi"

Dinamo 0-0 Steaua, in turul semifinalei din Cupa Romaniei

Reghecampf a vorbit dupa meciul cu Dinamo din Cupa, terminat 0-0, spunand ca echipei ii este greu fara galerie. Aflata in conflict cu conducerea de mai bine de un an, galeria Stelei, atat Peluza Sud cat si Peluza Nord, a incetat sa mai sustina echipa, acest lucru fiind resimtit in special la meciurile importante.

Acest lucru a fost semnalat si de Tamas dupa meciul cu Dinamo: "Este foarte greu sa asistam la meci fara galerie, am fost injurati tot meciul, ne-am gandit insa la ce avem de facut. Speram sa fim sustinuti de galerie la meciul urmator. Nu a fost greu sa joc impotriva lui Dinamo dar nu am invatat nicio injuratura noua, le stiam pe toate. ", a spus Tamas dupa meci.

Reghecampf a dat de inteles dupa meci ca a vorbit cu cei din galerie si sunt sanse ca stelistii sa vina la meciul de campionat de duminica, tot din Stefan cel Mare.

"Meciul de duminica o sa fie urat, nu se poate juca, gazonul e foarte prost. Pentru noi acest meci e o finala pe care trebuie sa o castigam. Trebuie sa incepem bine play-off-ul. Speram ca duminica sa avem fanii langa noi, am avut o discutie, vom vedea ce se va intampla.", a spus Reghe.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîțu, criticat în PNL: Atitudinea asta de tip Băsescu, complet falimentară
BRAT
Modifică setările cookies