csa steaua FCSB - CFR Cluj Superliga

Poziția oficială a celor de la CSA Steaua după ce s-a aprobat disputarea meciului FCSB - CFR Cluj în Ghencea 

FCSB - CFR Cluj este derby-ul programat în etapa a patra din Superliga României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Iulie 2023, 20:23
Data actualizarii: Luni 31 Iulie 2023, 20:26

Vicecampioana României a anunțat oficial stadionul pe care se va disputa confruntarea cu CFR Cluj. După mai multe încercări eșuate, FCSB a obținut aprobarea de a juca meciul din etapa a patra pe stadionul "Steaua".

Acordul dintre cele două părți a fost semnat, iar FCSB - CFR Cluj va avea loc pe Ghencea. Pentru echipa roș-albastră au trecut mai bine de opt ani de la ultima partidă dispută colo.

Poziția oficială a celor de la CSA Steaua

Într-un comunicat emis de club, CSA Steaua a confirmat informația despre semnarea contractului pentru disputarea meciului FCSB - CFR Cluj.

"Cu privire la contractual semnat între Clubul Sportiv al Armatei Steaua și reprezentanții SC Fotbal Club FCSB SA, în vederea punerii la dispoziție a stadionului pentru partida SC Fotbal Club FCSB SA-CFR Cluj Napoca, din data de 6 august, facem următoarele precizări:

Clauzele contractului au fost aceleași ca și la solicitarea anterioară, cu FC Dinamo București. Acum, toate aceste clauze au fost îndeplinite de către reprezentanții SC Fotbal Club FCSB SA; 

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a respectat, respectă și va respecta întotdeauna prevederile legale în vigoare", se arată în comunicatul trimis presei de CSA Steaua.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!