Popa: "Meciul cu Buzau este cel mai important din acest sezon!"

Autor: Sport.ro
Vineri 21 Noiembrie 2008, 14:54
Popa: "Meciul cu Buzau este cel mai important din acest sezon!"

Ionut Popa se afla in fata celui mai important meci al sezonului, si declara ca daca va invinge pe Gloria poate scapa de echipa din Buzau din lupta pentru retrogradare.

"Meciul de la Buzau este cel mai important din tot campionatul. Trebuie sa murim pe teren pentru a castiga, chiar daca eu cred ca Gloria nu mai are sanse de evitare a retrogradarii. Cu toate astea, sunt convins ca buzoienii isi vor vinde scump pielea, mai ales ca am vazut ca si-au adus inapoi jucatorii trimisi la echipa a doua, semn ca acest joc este foarte important si pentru ei.

Pentru acest meci, imi lipsesc cativa jucatori, dar cei care vor intra pe teren trebuie sa dea totul pentru a castiga. Nu voi putea conta la Buzau pe Bogdan Onut, care este suspendat, pe Dominik Bersnjak, jucator care cred ca nu va mai juca in acest tur de campionat, pe Lamine Diarrassouba si Ionut Balba, care a fost operat. Sper ca Romulus Miclea sa-si revina si sa pot conta pe el la partida cu Gloria Buzau, la fel ca si Jose Montiel, care in aceasta saptamana a jucat pentru nationala Paraguayului", a declarat Ionut Popa. 


Antrenorul echipei iesene a mai spus ca isi doreste un arbitraj excelent la partida cu Gloria Buzau: "Pana acum, noi nu am comentat arbitrajele, desi am fost dezavantajati in repetate randuri. Imi doresc ca macar acum sa fim arbitrati excelent. Cred ca nu cer mult daca vreau sa fiu arbitrat corect".

Ionut Popa nu a uitat episodul de sezonul trecut, cand la partida de la Buzau o persoana a intrat pe teren cu un pistol. "M-a intrebat si Nelu (n.r. - antrenorul de portari, Ioan Campeanu) daca imi iau pistolul cu mine, dar i-am spus ca este deja unul acolo cu pistol. Voi merge pana la capat cu procesul impotriva acelei persoane care a intrat pe teren cu pistolul pentru ca este inadmisibil sa se intample asa ceva la fotbal", a incheiat Ionut Popa.

Ludovic Orban îi critică în FT pe premierii din Ungaria și Polonia. ”Această atitudine este împotriva întregii Europe”
BRAT

Modifică setările cookies