Aliuta: "Porumboiu a vrut sa ma termine... M-a trimis la vraci sa ma tratez!"

Autor: Sport.ro
Vineri 21 Noiembrie 2008, 16:21
Aliuta: "Porumboiu a vrut sa ma termine... M-a trimis la vraci sa ma tratez!"

Marian Aliuta vorbeste despre situatia sa la FC Vaslui, si spune ca finantatorul Adrian Porumboiu este hotarat sa ii distruga cariera de fotbalist si sa nu ii mai dea restul de bani cuveniti.

"Eu am procedat corect. Si oamenii de la Vaslui stiau ca merg sa ma consulte Pompiliu Popescu. Porumboiu a fost de fata cu mine si cu doctorul Popescu si a zis ca are incredere in ce-mi face dansul. Am fost accidentat , nu cum zic cei de la club ca m-am prefacut. Ce sunt eu, Van Damme si am dat cu piciorul in copaci si m-am rupt singur? Am dovezi ca am avut intindere de ligamente. Domnul Porumboiu a zis ca ma trimite in Serbia la un vraci, care face minuni, sa ma vindece. Eu am mers acolo, unde m-am intalnit cu medicul nationalei Serbiei care m-a sfatuit sa nu ma las pe mana vraciului ca imi risc cariera", a spus Aliuta, informeaza NewsIn.

"Au vrut sa ma suspende, sa nu imi dea banii. Ce sa mai...Au vrut sa ma termine. Nici cei de la LPF nu le-au dat dreptate pentru ca nu au cum. De la acest conflict nu au vrut sa imi de salariul. Eu as vrea sa plec de la Vaslui, dar ei nu vor sa reziliem intelegerea de comun acord. Chiar de curand domnul Porumboiu mi-a zis ca nu ma vrea la echipa, deci totul e clar!", a incheiat fotbalistul.

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies