Poli și-a adus portar cu nume! Moldovan a semnat cu clubul din Timișoara

Denis Moldovan Horatiu Moldovan Poli Timisoara Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 23:17
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 23:17

Poli Timișoara a realizat, în urmă cu două zile, primul transfer din această pauză de iarnă.

Portarul Denis Moldovan, ultima oară la Viitorul Cluj (Liga 3), fratele mult mai cunoscutului Horațiu Moldovan, portarul Rapidului, s-a înțeles cu Poli Timișoara.

Mezinul Moldovan s-a născut la Cluj-Napoca la 27 octombrie 2004 și s-a format ca fotbalist la CFR Cluj. Deși are doar 18 ani, are deja în palmares două experiențe la seniori: CS Hunedoara si Concordia Chiajna.

Denis Moldovan a semnat cu Poli Timișoara

Fratele mai mic al lui Horațiu Moldovan a semnat un contrat valabil pentru două sezone și jumătate ce „violeții” și a devenit al patrulea portar care semnează cu Poli în acest sezon. Doi dintre aceștia au și plecat deja.

Deși cele două cluburi s-au înțeles, mutarea nu va putea fi oficializată decât în momentul în care lui Poli Timișoara îi va fi ridicată interdicția la transferuri, a anunțat clubul violet.

„Mă bucur să fac parte din familia Poli. Știu că avem o galerie frumoasă. De abia aștept să facem lucruri mărețe împreună și la finalul campionatului să ne îndeplinim obiectivele”, a spus Denis Moldovan pentru site-ul clubului Poli Timișoara.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!