"Poate o sa-i dau un pumn in cap!" Miliardarul Niculae loveste din nou, dupa egalul cu Steaua. Ce jucator a primit mesajul asta

"Poate o sa-i dau un pumn in cap!" Miliardarul Niculae loveste din nou, dupa egalul cu Steaua. Ce jucator a primit mesajul asta

Miliardarul Niculae de la Astra nu mai este suparat dupa egalul cu Steaua.

Astra se pregateste de meciul cu Salzburg acum, iar Niculae le-a transmis jucatorilor ca din iarna va incepe o reconstructie pentru titlu.

Miliardarul Astrei a avut un mesaj special si pentru Enache, jucatorul de nationala de la Astra care a ratat spectaculos cu Steaua, in Ghencea:

"Imi pare rau ca n-am marcat din ocaziile multe pe care le-am avut. Budescu a avut multe, dar si Enache a ratat una foarte mare. N-am apucat sa-i spun nimic lui Enache pentru ratare. Poate o sa-i dau un pumn in cap. Glumesc. Vom incerca sa facem in iarna un lot cu 15-16 jucatori cam de aceeasi valoare si asa ne putem bate cu Steaua"

Niculae a explicat la DolceSport si ce se va intampla cu Ben Youssef, dupa ce l-a anuntat ca il va da afara din echipa in urma eliminarii din Cupa Romaniei: "Am avut o discutie mai lunga cu Dinu si cu Isaila. Ben Youssef a jucat marti pentru nationala si pana sambata nu s-a prezentat la echipa. Nu se poate asa ceva"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies