Plesan isi spune povestea unica: "Puteam sa joc la Barcelona! Messi? Cristiano Ronaldo? As da maximum 10 mil euro pe el!"

Plesan isi spune povestea unica: "Puteam sa joc la Barcelona! Messi? Cristiano Ronaldo? As da maximum 10 mil euro pe el!"

A fost stelist, dinamovist, fan Poli Timisoara si suporter Craiova de mic. Plesan nu a avut insa ocazia sa fie si fan Arsenal de mic. Spune ca a fost dorit de Wenger.

Dupa golul istoric cu Germania, Plesan a devenit senzatie in Romania. Simtea ca poate juca oriunde, chiar si la Barcelona. Arsenal l-a vrut, dar nu s-a inteles la bani cu Universitatea Craiova. Plesan e suparat ca fotbalistii din ziua de azi costa si 100 de milioane de euro.

"Nu stiu daca aveam cum sa ajung la Barcelona, dar simt ca puteam sa joc acolo. Cand eram la Universitatea Craiova, Arsenal a facut o oferta pentru mine. Am aflat ca au oferit trei milioane de euro si 20% dintr-un viitor transfer, dar au fost refuzati. Cei de la Craiova au cerut 10 milioane de euro pe mine."

"In prezent preturile jucatorilor au explodat, au luat-o razna. Nu poti sa dai 100 de milioane de euro pe un jucator, nimeni nu valoreaza atat. Cu tot respectul, dar pe Ronaldo sau pe Messi as da maximum 10 milioane de euro, iar pe un jucator bun, dar normal, 100.000 de euro. E parerea mea. Nu se poate sa nu existe un echilibru financiar si sa se arunce sume uriase pentru niste fotbalisti", a declarat Mihaita Plesan pentru Fanatik.

VIDEO PROTVPLUS.RO

De ce sunt persoane pe lista de așteptare care nici după o lună nu au primit serul anti-COVID. Interviu cu Valeriu Gheorghiţă
BRAT
Modifică setările cookies