EXCLUSIV | Plecare soc de la Steaua: sosit in urma cu o luna, plecat dupa doar un cantonament! Radoi a ramas fara un om important

Autor: Sport.ro
Marti 23 Iunie 2015, 18:45

Sosit in urma cu doar o luna la Steaua, Daniel Oprita a decis sa paraseasca formatia campioana! Oprita nu a mai ajuns in cantonamentul din Austria, dupa ce a primit o oferta de a deveni principal.

UPDATE | "Am decis de comun acord, nu voi lua niciun ban pentru aceasta perioada. Mi-a prins bine aceasta experienta, Mirel Radoi va fi un mare antrenor. Imi caut echipa acum, cel mai probabil voi antrena in liga a doua", a spus Oprita pentru Sport ProTV si www.sport.ro

"As vrea sa fiu principal in continuare, am plecat pe drumul ala la Resita, as vrea sa-l continue. Relatia cu Radoi e foarte buna mi-a placut foarte mult.

Eu am zis imediat dupa ce am aflat de oferta lui Radoi ca nu stie daca voi ramane. Multi mi-au zis ca sunt nebun, ca trebuie sa raman langa Radoi, dar eu vreau sa fiu principal. Nu stiu daca e o decizie buna sau rea, stiu doar ca sunt pregatit sa-mi asum riscul.

Radoi a inteles asta, i-am explicat, i-am spus ca nu sunt facut pentru postul de secund si ca nu pot sa-l ajut cum trebuie. 

Nici vorba sa ne fi certat, chiar aseara am vorbit cu el", a mai spus Daniel Oprita pentru Sport ProTV si www.sport.ro


Daniel Oprita da postul de secund la Steaua pentru unul de principal. Fostul atacant, care a imbracat tricoul echipei din Ghencea intre 2002 si 2007, a decis sa paraseasca stafful lui Mirel Radoi la mai putin de o luna dupa ce a fost numit in functia de antrenor secund.

Potrivit surselor www.sport.ro, Oprita l-a anuntat pe Radoi ca nu va mai zbura in Austria, dupa ce i s-a ivit o noua oportunitate.

Daniel Oprita urmeaza sa semneze cu o noua echipa, unde va ocupa functia de antrenor principal.

Acesta a antrenat in sezonul trecut la Metalul Resita, in liga a doua.

Coronavirus România, bilanț 20 aprilie. 2.931 cazuri noi și record de decese
BRAT
Modifică setările cookies