Rares Ilie Rapid Victor Angelescu Superliga Rareș Ilie

Pleacă Rareș Ilie de la Rapid? Victor Angelescu a dat răspunsul

Rareș Ilie (18 ani) este, cu siguranță, cel mai promițător tânăr din curtea celor de la Rapid. Multe voci importante din fotbalul românesc spun că acesta poate fi transferat în străinătate pe o sumă impresionantă.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Aprilie 2022, 15:48
Data actualizarii: Duminica 10 Aprilie 2022, 15:51

Giuleștenii nu se gândesc, momentan, să-l vândă. Victor Angelescu, acționarul clubului, spune că acesta ar trebui să mai rămână la Rapid cel puțin pentru încă un sezon.

Rareș Ilie a fost omul meciului cu UTA Arad. Mijlocașul ofensiv de 18 ani a centrat decisiv la golul lui Alexandru Ioniță, din minutul 46 și a înscris pentru 2-0 cu un sfert de oră înainte de final.

"Ne gândim să-l ţinem. Are un sezon bun, dar e foarte tânăr, dar ca business, dacă avem ofetă bună, normal că ne gândim. Vom vedea. Nu am sunat pe nimeni să-l propună undeva. 

Eu cred că e cam devreme să plece la 18 ani într-un campionat puternic. Nu ne gândim la asta, dar vedem în vară. Cred că ar mai trebui să rămână măcar un an. Dacă vom avea, vom analiza", a spus Victor Angelescu, pentru Orange Sport.

Rareș Ilie a jucat în 33 de meciuri pentru Rapid în acest sezon și a marcat de trei ori, cifră la care se mai adaugă și șase pase decisive. Cota sa de piață este, potrivit site-urilor de specialitate, de 700.000 de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!