"Pleaca prea repede pe colt, e usor sa ii dai gol" De ce a aparat Arlauskis un singur penalty din 12, cu Astra si Ludogorets

"Pleaca prea repede pe colt, e usor sa ii dai gol" De ce a aparat Arlauskis un singur penalty din 12, cu Astra si Ludogorets

Dumitru Dumitriu nu a inteles schimbarile lui Galca insa crede ca si Arlauskis are partea lui de vina la eliminare.

Omul care a facut istorie la Steaua, Dumitru Dumitriu, a criticat jocul Stelei de aseara, in special alegerile facute de staff-ul Stelei. Medicul i-a dat OK-ul lui Tanase sa intre pe teren iar acesta a fost schimbat in minutul 2, iar apoi Galca a avut o serie de alegeri destul de ciudate la prima vedere, insa explicabile in desfasurarea jocului.

Sanmartean a fost schimbat desi era cel mai bun jucator de pe teren, insa acesta a acuzat o accidentare, cu doar cateva minute inainte de finalul meciului. Si Latovlevici a fost inlocuit cu Parvulescu, dar Lato a avut o serie de gafe inexplicabile in defensiva si avea si cartonas galben, fiind predispus la o eliminare pe final de meci.

Nu in ultimul rand, Dumitriu l-a criticat pe Arlauskis, cel care nu a reusit sa apare decat 1 penalty din 12 sutate in meciurile cu Astra (Supercupa) si cu Ludogorets.

"Arlauskis se grabeste la penalty-uri si ii da adversarului sansa sa bata pe coltul liber. Ar trebui sa stea mai mult pe loc, i-ar veni mai multe mingi in brate.", a spus Dumitru Dumitriu, in direct la Sport.ro.

"M-a surprins accidentarea lui Tanase, ma mira ca recuperarea lui sa fie atat de rapida, medicul l-a asigurat ca poate incepe jocul deci e problema medicului. Nu stiu de ce a iesit Latovlevici, chiar daca era presiune, aveau cartonas galben, nu era atat de nelalocul lui, cum s-a intamplat cu Parvulescu, un jucator bun in atac, mai putin bun in defensiva. El are calitati de jucator de atac. Mai am un dubiu, schimbarea lui Sanmartean, oare nu a mai putut? Va dau un exemplu, Messi. Numai ca sta in teren e un avantaj enorm, pe mine ca suporter m-a nelinistit ca l-a schimbat pe Sanmartean. Un sut senzational al unul jucator nemarcat a dus la aceasta nenorocire.", a concluzionat fostul antrenor al Stelei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies