Adrian Mutu Getafe Petrolul Ploiesti Liga 1

Pleaca Mutu de la Petrolul? Reactia Briliantului dupa ce a fost anuntat la Getafe din vara!  

Adrian Mutu poate pleca din Romania la doar 6 luni de la revenirea de la Petrolul.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Mai 2014, 19:16
Data actualizarii: Joi 15 Mai 2014, 19:17

UPDATE: Contactat de Sport.ro, Adrian Mutu a negat discutiile cu echipa lui Contra: "Nu se pune problema sa plec la Getafe", a declarat Briliantul. 

Nici Contra nu confirma. "Nu exista discutii cu Mutu", ne-a spus antenorul roman. 


"Briliantul" a marcat doar doua goluri la Ploiesti, iar acum e asteptat de Contra la Getafe, potrivit anumitor informatii obtinute de Ziarul Ring. Sursa citata scrie ca Mutu nu se intelege cu Razvan Lucescu, antrenorul care l-a inlocuit pe Contra pe Ilie Oana. Cei doi au avut un conflict in trecut la echipa nationala, dar au anuntat ca au trecut peste el. 

"Contra i-a promis atunci ca va face tot ce e posibil avand in vedere ca si el l-a ajutat si a acceptat sa joace pentru Petrolul, un lucru pe care nimeni in Romania nu il credea posibil", scrie Ring.

MUTU, SECUNDUL LUI CONTRA?

Mai mult, Mutu ar putea deveni si secundul lui Contra in Primera Division, insa conditia este ca Getafe sa scape de la retrogradare. Echipa la care mai joaca Ciprian Marica e peste linie, insa mai e o etapa de jucat in Spania. Mutu vrea sa bifeze prezente si in Primera inainte de retragere, dupa ce a jucat in Anglia, Italia si Franta in cariera sa. 

"Adi Mutu nu vrea sa ajunga in Spania decat daca va reusi sa bifeze cateva prezente in Primera Division. Este o dorinta a lui, situatie in care ar reveni, cel mai probabil, si in atentia selectionerului nationalei. isi doreste foarte tare sa mai dea un gol pentru nationala si sa devina cel mai prolific fotbalist care a jucat pentru Romania, depasindu-l pe Gica Hagi. Daca Getafe va retrograda, Mutu ar prefera sa se retraga de la Petrolul", mai spune sursa citata.

PROBLEME DISCIPLINARE!

De cand a venit la Petrolul, Mutu a fost implicat in cateva scandaluri. El a petrecut inaintea meciului cu Poli Timisoara, iar Lucescu Jr. l-a trimis pe banca. Mai mult, Mutu ar fi lipsit de la un antrenament si a intrat in conflict cu fanii la partida cu Viitorul Constanta. Vedetele campaniei de achizitii din iarna trecuta, Mutu si Zicu, au fost criticati dur de fanii Petrolului, nemultumiti ca cei doi nu au condus echipa spre titlu in retur, asa cum li s-a promis.

 

2 goluri a marcat Mutu la Petrolul. 

1 an de contract mai are Mutu la Ploiesti. 

Modifică setările cookies