"Pleaca Ianis la Fiorentina vara asta?" Raspunsuri diferite date de Hagi si Hagi Jr. :) Ce au spus cei doi despre transfer

"Pleaca Ianis la Fiorentina vara asta?" Raspunsuri diferite date de Hagi si Hagi Jr. :) Ce au spus cei doi despre transfer

Gica Hagi a vorbit despre situatia fiului sau iar Ianis a declarat ca e gata sa plece la Fiorentina. Daca "Regele" spune ca ar vrea ca Ianis sa mai ramana un an la club, Ianis spune ca e gata sa joace afara.

Hagi a comentat transferul lui Ianis la Fiorentina dar si aducerea lui Cernat la echipa sa: "Cernat a fost cel mai bun din Romania, este un plus pentru echipa. Asteptam sa joace si el bine, toata echipa trebuie sa joace bine. Vreau sa jucam un fotbal asa cum imi place mie, ofensiv, sa stim sa atacam si sa ne aparam. Nu mai putem sa fim surpriza pentru ca suntem de 3 ani in prima liga, ne vedem de drumul nostru si sper sa crestem de la an la an. Incercam sa fim o echipa buna dar nu ne comparam cu echipele care trag la titlu. Avem o academie proprie care produce jucatori, avem asa ceva in spate, ne alimenteaza echipa mare cu jucatori talentati, buni dar tineri. Avem multi jucatori care vin din spate. Ianis este in continuare cu noi, speram sa ramana cu noi inca un an, se va decide in urmatoarea luna ce va face.", a spus Gica Hagi pe aeroport.

Acesta considera ca Ianis ar mai trebui sa ramana la Viitorul inca un sezon, desi Hagi Jr. spune ca este gata sa faca pasul spre o echipa de afara, referindu-se la Fiorentina, echipa despre care se spune ca ar fi platit 2 milioane de euro pe acesta.

Ramai la Viitorul?
Ianis: Nu stiu, daca o sa aflu eu o sa aflati si voi.

Iti doresti sa joci in violet?
Ianis: Imi place si albastru-negru. Nu este clara situatia deocamdata. Sunt pregatit pentru orice.

Vei juca mai mult in acest sezon?
Ianis: Orice jucatori isi doreste sa joace mai mult, dar depinde numai de mine. Ma simt mai pregatit acum decat anul trecut cand am venit la echipa mare.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Fără vaccinare nu putem ieşi din pandemie. Gradual se vor ridica măsurile
BRAT
Modifică setările cookies