Pleaca daca nu joaca | Rechemat in lotul Stelei, Breeveld vrea sa-si faca loc in echipa, dar contractul sau expira la vara. Ce spune impresarul sau

Pleaca daca nu joaca | Rechemat in lotul Stelei, Breeveld vrea sa-si faca loc in echipa, dar contractul sau expira la vara. Ce spune impresarul sau

Reprimit la prima echipa alaturi de Tade, olandezul Breeveld spera sa revina in gratiile lui Reghecampf si sa joace mai mult la Steaua. Acesta se antreneaza la capacitate maxima, dar va pleca daca nu va fi folosit.

Breeveld a jucat in mandatul lui Radoi, insa a fost anuntat ca isi poate cauta echipa dupa venirea lui Reghecampf. Acesta s-a antrenat pe perioada pauzei de iarna alaturi de Tade si Alcenat, separat de echipa, insa a fost rechemat in cele din urma la lot.

Impresarul sau spune ca mijlocasul e pregatit sa intre din nou pe teren si se antreneaza din greu, fiind dispus sa joace daca va fi nevoie de el.

Totusi, agentul jucatorului recunoaste ca a discutat in iarna cu mai multe formatii, iar daca situatia de la Steaua nu se va schimba, Breeveld ar putea pleca la vara, atunci cand ii expira si angajamentul.

"Da, Nicandro se antrena cu juniorii, insa de doua saptamani se pregateste cu fotbalistii care nu intra in lotul primei echipe. Are un antrenor pus la dispozitie de club si foloseste sala de forta. Face doua antrenamente pe zi", a spus Marijo Knez, agentul lui Breeveld, citat de Mediafax.

"In ultimele luni, am muncit mult ca sa gasim o solutie pentru Nicandro. A fost ceva interes pentru el, insa nu s-a concretizat. Acum e la dispozitia celor de la Steaua. Daca antrenorul are nevoie de el, poate sa il foloseasca. Evident, Nicandro este suparat pentru situatia in care se afla, insa isi vede de treaba cu mult profesionalism", a mai spus impresarul.

1 gol in 20 de partide are Nicandro Breeveld in acest sezon pentru Steaua

600.000 euro este cota de piata a mijlocasului cu origini surinameze

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies