Superliga

Pleaca aproape pe ZERO! Cifrele dezastrului lasat in urma de omul care trebuia sa il inlocuiasca pe Keseru

Steaua se va desparti saptamana aceasta de Tucudean.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Iulie 2015, 08:37
Data actualizarii: Luni 13 Iulie 2015, 08:56

Tucudean a fost adus la Steaua in iarna cu scopul de a-l inlocui pe Keseru, plecat in Qatar la Al Gharafa. Lucrurile nu au mers insa asa cum si-au dorit stelistii, Tucudean avand parte de un retur de campionat foarte slab.

Acesta a inscris doar 5 goluri din care doar unul i-a adus puncte Stelei, in victoria cu 1-0 in fata lui CFR Cluj. In rest, Tucudean a inscris in victorii la scor ale stelistilor sau in infrangerea cu 1-2 in fata Otelului.

Atacantul Stelei a fost anuntat de club ca nu mai face parte din planurile echipei daca nu accepta o diminuare salariala semnificativa, avand in vedere evolutia sa slaba din campionatul trecut, insa acesta a refuzat din start aceasta varianta asa ca isi va cauta echipa la care sa joace in campionatul urmator.

Tucudean a lasat in urma la Steaua niste cifre foarte slabe. Acesta a dat gol la 2 meciuri si jumatate, jucand putin peste 1000 de minute in tricoul Stelei. Spre norocul sau, Tucudean si-a imbogatit palmaresul cu 3 trofee, din care un titlu de campion.

Cifrele lui Tucudean la Steaua

1129 de minute
21 meciuri in total
5 goluri
2 pase de gol
2 cartonase galbene
1 titlu
1 Cupa
1 Cupa a Ligii

1 gol la aproximativ 225 de minute

Meciurile in care a marcat
Steaua 3-0 Pandurii - golul de 3-0
Steaua 1-2 Otelul - golul de 1-2
Steaua 4-1 Viitorul - golul de 4-1
Steaua 1-0 CFR
Steaua 3-0 Astra - golul de 2-0

Modifică setările cookies