Planuri marete la Dinamo dupa iesirea din insolventa! Negoita vrea urgent academie de fotbal: "Am modelul a 4 cluburi din Franta"

Dinamo Ionut Negoita Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Noiembrie 2015, 12:55
Data actualizarii: Marti 24 Noiembrie 2015, 13:07

Dinamo are planuri mari pentru viitor. Cu un antrenor experimentat pe banca si o situatie financiara stabila, Negoita se gandeste la noi investitii.

Iesirea din insolventa este o gura de oxigen pentru Ionut Negoita, care isi planuieste acum urmatorul pas in dezvoltarea clubului. "Dinamo are nevoie de o academie de fotbal, trebuie sa ne reorganizam la nivel de juniori", spune patronul din Stefan cel Mare.

"Sunt foarte multumit de prestatia echipei din meciul cu Steaua. De fapt, este doar un pas in constructia noastra, ma preocupa foarte mult acest aspect."

"Am fost deja in Franta, la patru cluburi foarte performante pe partea de academie de fotbal, pentru ca vrem sa ne reorganizam si noi. Este foarte mult de lucru."

"Fotbalul te rasplateste daca tratezi lucrurile cu seriozitate. Ma intereseaza foarte mult sa pun la punct o academie in adevaratul sens al cuvantului, iar pe viitor patru-cinci sau chiar sase jucatori de acolo sa fie titulari, sau sa faca parte cel putin din lotul lui Dinamo.", a spus Negoita la DigiSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!