Planul secret al Armatei: Lacatus antrenor la noua Steaua? Reactia "fiarei" cand a fost intrebat de conflictul "emblemei"

Planul secret al Armatei: Lacatus antrenor la noua Steaua? Reactia "fiarei" cand a fost intrebat de conflictul "emblemei"

Lacatus este singurul care le-a luat apararea generalilor pana acum.

Daca toate fostele glorii ale Stelei i-au luat apararea lui Gigi Becali pana acum in conflictul acestuia cu Armata, cu care a pierdut procesul pentru emblema si culorile Stelei, Lacatus are o pozitie total opusa.

Acesta considera ca Stelei i-a mers bine cat timp a fost in administrarea Armatei, precizand ca nu tine partea nimanui. Totusi, "fiara" considera ca Armata nu vrea sa distruga clubul ci ar putea sa revina chiar la perioada de glorie de dinainte de '89.

"Sa va spun ceva. Eu sunt convins ca pana la urma cele doua parti vor ajunge la o intelegere. Eu am jucat pentru Steaua cand era echipa Armatei, dar si ulterior dupa ce s-a desprins de club. E greu sa tii partea uneia dintre tabere. Dar vad tot felul de critici la adresa celor de la Armata. Vreau sa le reamintesc fostilor mei colegi ca, atunci cand jucau pentru echipa militara, au dus-o foarte bine si uita cam repede acea perioada. Nu poti sa arunci cu noroi, nu poti sa vorbesti rau de cei care au avut grija de tine. Si nu cred ca cei de la Armata vor sa distruga actuala echipa de fotbal a Stelei", a declarat Lacatus pentru ProSport.

Daca nu se vor intelege cu Gigi Becali, generalii isi pot face echipa profesionista, acestia schimband recent statutul CS Steaua, care pana acum permitea doar o echipa de amatori.

De altfel, Lacatus ar avea si suportul fanilor, acestia exprimandu-si opinia intr-un sondaj www.sport.ro, in care spuneau ca ar merge sa sustina clubul Armatei daca ar avea aceasta optiune, fiind stiut conflictul dintre o mare parte a fanilor si patronul Gigi Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies