Superliga

PLANUL original prin care Gigi Becali aduce zeci de mii de oameni in tribune: "Le arat suporterilor documentele pe care le am!"

Patronul Stelei a decis cum trebuie sa faca pentru a readuce ultrasii in tribune cand joaca Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Mai 2015, 15:07
Data actualizarii: Vineri 22 Mai 2015, 15:22

Steaua joaca de luni bune fara suporteri in tribune. Ultrasii au decis sa nu mai vina la meciuri, iar asta se vede: jucatorii acuza lipsa lor, chiar daca au ramas totusi cateva mii de oameni care iau calea stadionului cand joaca Steaua.

Numai ca prea putin pentru pretentiile unei echipe care se lauda ca e cea mai iubita din tara si, mai ales, din Bucuresti.

In EXCLUSIVITATE pentru www.sport.ro, patronul Stelei a declarat ca are un plan prin care vrea sa readuca zecile de mii de fani in tribune, asa cum se intampla in sezoanele trecute, mai ales la meciurile cu miza:

"Steaua e purtatorul de drept al istoriei, numelui, palmaresului si culorilor. O sa le arat suporterilor documentele pentru care ne consideram indreptatiti sa purtam acest nume si aceste culori. Singura proprietate a MApN este sigla clubului, si cu toate acestea, Steaua va ramane Steaua", a spus Gigi Becali.

Suporterii Stelei (ultrasii, mai ales) au decis sa nu mai vina la meciurile echipei, din cauza litigiului dinte club si MApN. Ei au de gand sa sustina o alta echipa decat cea pe care o controleaza Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!