PLANGE OLTENIA! Fanii se strang azi la Ion Oblemenco! Mesajul Universitatii pentru Costica Stefanescu:

Autor: Sport.ro
Miercuri 21 August 2013, 07:01

	PLANGE OLTENIA! Fanii se strang azi la Ion Oblemenco! Mesajul Universitatii pentru Costica Stefanescu:

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

COMUNICAT CS CRAIOVA:

"Costica Stefanescu, cel care a condus Craiova Maxima spre marile performante a trecut in lumea celor drepti.

Toti cei care doresc sa aprinda o lumanare si sa depuna o floare in memoria lui Costica Stefanescu o pot face la stadionul „Ion Oblemenco“, incepand de miercuri, ora 11:00.

Vei ramane mereu in inimile noastre!

Este o zi dureroasa pentru noi toti. Costica Stefanescu, capitanul Maximilor, s-a alaturat lui Constantin Otet, Nelu Oblemenco si Zoli Crisan in ceruri.

Supranumit „Ministrul Apararii“, Costica Stefanescu a ajuns la Universitatea Craiova in 1973. Primul sau sezon in alb-albastru a insemnat si primul titlu de campioana al Universitatii. Costica Stefanescu a fost capitanul alb-albastrilor mai bine de un deceniu, in cea mai glorioasa perioada a clubului nostru. A purtat tricoul Stiintei intre anii 1973-1986. Are 490 de meciuri in Liga 1 si 19 goluri, precum si 66 selectii in nationala Romaniei. A castigat trei titluri de campion cu Universitatea si de patru ori a ridicat Cupa Romaniei.

Clubul Sportiv Universitatea Craiova este alaturi de familia lui Costica Stefanescu, in aceste momente grele.
Capitane, vei ramane mereu in inimile noastre!


Pavel Badea: „Este un moment trist pentru noi toti“

Pavel Badea, presedintele CS Universitatea Craiova, a vorbit despre decesul lui Costica Stefanescu, marele capitan al clubului nostru.

Pavel Badea a spus: „Este un moment trist pentru toti cei care l-am cunoscut pe marele Costica Stefanescu. Acum doua saptamani am vorbit ultima oara cu el, mi-a spus ca se simte destul de rau. L-am intrebat daca-l putem ajuta cu ceva.
Nea Costica a fost intotdeauna un om mandru, si mi-a raspuns ca nu are nevoie de nimic si ca in momentele acelea singurul care putea sa-l mai ajute era Dumnezeu. Am ramas miscat, il stiam mandru, si mandru a ramas pana in ultima clipa.
Am avut onoarea de a juca alaturi de Costica Stefanescu in ultimii ani de cariera ai dansului, primii ani de cariera ai mei. Am jucat peste doua campionate impreuna cu dansul. A fost o placere si o onoare.
Noi, cei de la clubul Universitatea Craiova suntem alaturi de familie, transmitem condoleante din partea noastra, a craiovenilor, a tuturor celor care l-au iubit, stimat si respectat“.

Citeste si:

costica stefanescu

CCR reia dezbaterea pe tema completurilor de trei judecători de la Înalta Curte. Luarea unei decizii, amânata de două ori
BRAT