"Planeta se scufunda" dar Rapid transfera jucatori din Portugalia! Kikas a semnat azi, alti doi jucatori asteapta raspunsul

"Planeta se scufunda" dar Rapid transfera jucatori din Portugalia! Kikas a semnat azi, alti doi jucatori asteapta raspunsul

Mijlocasul defensiv Luis Filipe Gomes Almeida "Kikas", aflat in proprietarea clubului portughez Sporting Lisabona, va evolua sub forma de imprumut la echipa Rapid.

Fotbalistul in varsta de 23 de ani, care se pregateste de saptamana trecuta sub comanda antrenorului Ionel Ganea, este singurul fotbalist strain din lotul formatiei Rapid. Conform surselor citate, salariul de aproximativ 3.000 de euro lunar al lui Kikas va fi suportat in intregime de FC Rapid.

Format la Sporting Lisabona, mijlocasul a jucat pentru selectionatele de juniori Under 17, 18 si 19 ale Portugaliei. La seniori insa, Kikas nu a debutat in prima divizie portugheza, el evoluand doar in liga a III-a, la Real SC de Queluz, si ultima oara la Sporting Lisabona B, in esalonul secund.

Ionel Ganea mai are la antrenamente alti doi fotbalisti straini care inca nu au semnat contracte cu gruparea giulesteana: Saife Alami (cetatean spaniol de origine marocana) - mijlocas ofensiv, ultima oara la formatia portugheza Lleida si David Azin (dubla cetatenie germano-armeana) - mijlocas defensiv, ultima oara la formatia Madeira.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Barna: Trebuie un parteneriat cu BOR în campania de vaccinare. Bănescu: "E bine să ne amintim că avem 18 culte religioase"
BRAT
Modifică setările cookies