Victor Piturca Adrian Mititelu FCU Craiova Superliga

EXCLUSIV Pițurcă s-a întâlnit cu Mititelu la Craiova! Ce au discutat cei doi: ”Nu suntem în relații bune, dar i-am spus asta”

Victor Pițurcă a dezvăluit ce a discutat cu Adrian Mititelu în urmă cu o lună, când cei doi s-au întâlnit la Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Octombrie 2022, 15:22
Data actualizarii: Marti 25 Octombrie 2022, 15:22

Este bine cunoscut faptul că între patronul de la FCU Craiova și fostul selecționer au existat mai multe tensiuni în ultimii ani, mai exact după ultimul ”mandat” al lui Pițurcă la echipa lui Mititelu. 

Victor Pițurcă, întâlnire cu Adrian Mititelu: ”Am discutat despre lotul echipei lui”

Războiul a fost purtat o bună perioadă de timp și în instanță. Cu toate acestea, Pițurcă a discutat cu Mititelu despre lotul celor de la FCU Craiova și i-a spus că nu vede niciun jucător bun la echipă.

„Eu nu sunt în relații bune cu Adrian Mititelu, deși m-am văzut acum o lună cu el la Craiova și am discutat despre lotul echipei lui. Eu i-am spus: 'Nu știu cine a adus acești jucători, dar nu văd niciunul bun'. Poate portarul Popa și Bauza ar fi excepțiile. Andrea Compagno la FCSB a fost o afacere bună făcută de Mititelu. 

Valoarea lotului este una slabă, având în vedere câți bani s-au investit. E foarte important ce jucători aduci la echipă. Pentru asta ai nevoie de oameni care să îi vadă 4, 5, 6 luni jucând și să îi aducă”, a spus Victor Pițurcă, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

FCU Craiova l-a demis pe Marius Croitoru și așteaptă pauza competițională pentru a numi un nou antrenor. În prezent, gruparea olteană este pe locul 12, cu 16 puncte, la patru puncte distanță de zona play-off-ului.

În următoarea etapă, FCU Craiova va juca pe teren propriu împotriva celor de la Farul Constanța.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies