VIDEO EXCLUSIV „Ce șansă am în România?” Singura condiție ca Victor Pițurcă să antreneze un club din Liga 1 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Octombrie 2022, 12:02
Data actualizarii: Marti 25 Octombrie 2022, 12:53

Victor Pițurcă a dezvăluit la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, de ce nu îl încântă nicio ofertă din fotbalul românesc.

FCU Craiova încă nu a numit un antrenor, după ce Marius Croitoru (42 ani) a plecat de la echipa din Bănie. Iar Adrian Mititelu (54 ani) a anunțat că deocamdată niciun tehnician nu-i satisface prentențiile.

Victor Pițurcă nu este încântat de o revenire în Liga 1 

Un potențial antrenor pe care finanțatorul oltenilor l-ar dori este Victor Pițurcă (66 ani), la pachet cu Florin Prunea (54 ani) președinte al clubului. Însă, în direct la Ora Exactă în Sport, fostul selecționer a dezvăluit că nu mai este tentat să revină în fotbalul românesc. 

„Nu, nu mi-a adresat nicio întrebare. E exclus lucrul ăsta, am fost sunat zilele astea. Mi s-a pus această întrebare legată de Craiova. Tot repet de vreo 2 ani că nu o să mai antrenez în campionatul României, nu o să mai antrenez echipă de club, indiferent ce echipă e. Nici nu se pune problema.

Sunt hotărât pentru că nu aș avea motivație. Pentru ce să antrenez în România. Am avut ultima experiență la Craiova, m-am dus cu gândul să câștig campionatul, asta a fost una dintre ambițiile mele, pe care nu le-am realizat, să câștig și cu Craiova campionatul, și să ajung în Liga Campionilor. Asta îmi doream eu. Ce șansă am în România? Aaa, eu știu, să găsesc un club care să investească bani foarte mulți, să aibă răbdare 2-3 ani. Dar nu cred că mai pot duce o muncă titanică 3-4 ani pentru a realiza aceste obiective”, a declarat Victor Pițurcă la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!