Steaua Florin Gardos Victor Piturca Superliga

Piturca nu crede in 'afacerea Gardos': "Steaua nu o sa primeasca 7 milioane pe acest transfer!" Avertisment pentru fundasul Stelei

Spartak Moscova e pe urmele stelistului Gardos. Conducerea Stelei spera sa dea o lovitura comparabila cu cea din vara trecuta, cand Vlad Chiriches a plecat din Ghencea pentru 8,5 milioane de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Iulie 2014, 09:14
Data actualizarii: Miercuri 30 Iulie 2014, 09:28

Steaua vrea sa dea lovitura verii prin transferul celui mai bine cotat jucator din lot. Florin Gardos este dorit de Spartak Moscova, locul 6 sezonul trecut in campionat, iar rusii sunt gata sa plateasca 5 milioane de euro in schimbul fundasului stelist de nationala.

Steaua nu se grabeste sa accepte oferta, mai ales ca urmeaza, cel mai probabil, un playoff Champions League in care Costel Galca va avea mare nevoie de serviciile lui Gardos. In plus, pretentiile patronului Gigi Becali se ridica la suma de 7 milioane de euro pentru acest transfer.

Victor Piturca e de parere ca Steaua nu va obtine aceasta suma in schimbul lui Gardos.

"Nu cred ca se vor plati 7 milioane de euro, cat cere Steaua. La ce lot are Spartak, nu cumva sa va imaginati ca Florin se duce acolo sa fie titular, vedeta! Nu, ii va fi foarte greu sa prinda echipa. Si Spartak, si restul formatiilor de top din Rusia au loturi foarte valoroase."

"Asta e marea problema a nationalei, ca fotbalistii romani care pleaca din campionatul intern se duc sa fie rezerve prin strainatate, nu reusesc sa se impuna.", a declarat Piturca la DigiSport.

Modifică setările cookies