Piturca il vrea pe Gangioveanu la Universitatea Craiova!

Autor: Sport.ro
Joi 10 Decembrie 2009, 12:25
Piturca il vrea pe Gangioveanu la Universitatea Craiova!

Victor Piturca este aproape de a prelua functia de manager general la Universitatea Craiova, insa are o lista de conditii pentru Adrian Mititelu.

Fostul selectioner a negociat cu Adrian Mititelu pana la ora 4 dimineata dupa meciul cu Steaua iar patronul Stiintei a anuntat ca Piturca este gata sa preia functia de manager general. Nu oricum insa, ci cu o lista de conditii. Una dintre dorintele lui "Piti" este ca Gangioveanu sa revina de la FC Vaslui, dat afara de Mititelu in vara pentru ca si-a luat liber ca sa mearga la bacalaureat. Jucatorul a fost sunat de Gabi Boldici, care i-a transmis ca Piturca il doreste foarte mult in echipa din iarna.

Pe langa Gangioveanu, Piturca mai vrea alti trei jucatori. Pe Hamutovski de la FC Augsburg, Jelev de la Galati si pe Lucian Sanmartean, dat afara de la Gloria Bistrita.

De plecat de la Universitatea va pleca mai mult ca sigur Florin Costea pentru 4 milioane de euro. Mititelu are nevoie de lichiditati pentru transferuri iar atacantul este dorit de mai multe echipe din strainatate.

Românii explică de ce pleacă din țară. Până în 2060, am mai putea rămâne doar 12 milioane
BRAT