Piturca, dupa ce Reghecampf a fost chemat la Comisie: "Nu am facut eu memoriu! Cei care fac asa ceva sa ia 10-50 de etape de suspendare!"

► In numele lui Maradona: Napoli - Porto, joi 22:00, IN DIRECT Sport.ro si voyo.ro

Victor Piturca, selectionerul echipei nationale, a comentat si el IN DIRECT la Sport.ro chemarea lui Reghecampf la Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de fotbal, in urma schimbului acid de replici de saptamana trecuta, acesta spunand ca nu a depus memoriu impotriva antrenorului Stelei.

Selectionerul a comentat pe seama schimbului de replici avut cu Reghecampf, dar s-a referit si la alte scandaluri din fotbalul romanesc, acesta considerand ca FRF ar trebui sa ia masuri mult mai drastice in cazul celor care provoaca astfel de controverse.

Nu e adevarat ca m-am dus eu la comisii. Reghecampf a fost chemat la sesizarea Secretarului General al Federatiei, lucru pe care nu l-am cerut eu. Am vazut declaratiile domnului Reghecampf, ca el nu m-a jignit. Eu nu am inceput niciodata un dialog contradictoriu fara sa fiu jignit. El a declarat ce a declarat inaintea meciului cu Argentina, iar eu, intr-un mod civilizat, mi-am spus parerea fara a-l jigni sau leza. Domnul Reghecampf nu l-a jignit doar pe Victor Piturca, ci intreaga Federatie Romana de Fotbal. Iar FRF a actionat in acest sens.

Eu am fost jignit in toate felurile, s-a spus ca a plecat de la mine. E foarte normal ca orice persoana din fotbalul romanesc, antrenor, jucator, conducator, sa fie chemat la Comisii si sa fie suspendat. Dar sa fie suspendat 10, 50 de etape!!! Ca din acest motiv nu mai vin oamenii la stadion, s-au saturat! Noi trebuie sa ne facem datoria si sa redam oamenilor ce trebuie si ce e corect.

M-ati auzit pe mine sa jignesc de maniera lui Reghecampf? Niciun antrenor nu m-a jignit asa cum a facut-o acest om. Din punctul meu de vedere, eu nu am avut niciun conflict. Daca raspundeam asa cum trebuia sa raspund, atunci era un conflict. Am incercat sa nu dau foarte mare importanta, sa incerc sa spun lucruri adevarate, nu minciuni. Eu nu jignesc fara motiv. Ca sa inteleaga toata lumea, nu am mers eu la Comisii, dar cand selectionerul este jignit, imaginea FRF-ului este stricata.

Daca sesizam eu Comisia, trebuia sa vin cu avocat, sa merg si eu cu Reghecampf acolo, lucru pe care nici nu il concep. Eu sunt angajat al Federatiei, iar FRF trebuie sa se sesizeze in astfel de cazuri. Cat despre persoana in cauza, trebuie sa raspunda.

Nu cred ca Reghecampf trebuie sa fie suspendat. Comisia va decide, nici nu ma intereseaza ce se va intampla. Scopul meu nu e sa-l vad pe el suspendat, e ca toti antrenorii sa aiba grija de echipele lor. Eu nu am vorbit niciodata la televizor despre alti antrenori, despre echipele lor, ce legatura as fi avut eu. Fiecare antrenor stie foarte bine ce are de facut, nu vad care ar fi treaba mea.

Sa faca Steaua o actiune impotriva mea daca se considera ca am gresit! Acest tam-tam nu stiu de unde a plecat, probabil de la faptul ca Reghecampf vrea la echipa nationala sau nu stiu. Mi s-au adus acuze si dupa ce am pierdut cu Olanda, si acum. Mie nu mi se pare corect asa ceva", a spus Victor Piturca la Informatia, IN DIRECT la Sport.ro
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Manifestații pro-palestiniene în toată lumea. Zeci de mii de oameni au cerut "eliberarea Palestinei"
BRAT
Modifică setările cookies