Liga 1

Petrolul mai pierde un titular! Dupa Albin, spaniolul De Lucas va parasi si el Liga I. Unde va juca

Petrolul s-a despartit in aceasta iarna de Juan Albin si Njongo Priso, iar in aceste zile va mai pierde un jucator important. Spaniolul Pablo De Lucas, fotbalist adus in Romania de Cosmin Contra si consderat unul dintre cei mai buni jucatori ai Petrolului, spune adio Ligii I.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Ianuarie 2015, 10:33
Data actualizarii: Luni 26 Ianuarie 2015, 10:42

Dupa ce l-a pierdut pe uruguayanul Juan Angel Albin, unul dintre cei mai valorosi fotbalisti trecuti in ultimii ani prin Liga I, Petrolul se mai desparte de un fotbalist important.

Sosit in 2013 de la Salamanca, la recomandarea lui Cosmin Contra, spaniolul Pablo De Lucas va parasi Liga I in aceasta iarna. Mijlocas cu 44 de meciuri in Liga I, considerat punct fix in echipa Petrolului, De Lucas va lua drumul Croatiei.

Acesta s-a inteles cu ocupanta locului 2 din Croatia, echipa care l-a vandut in aceasta iarna cu 10 milioane de euro pe Andrej Kramaric. Novilist.hr anunta ca De Lucas si-a dat acordul pentru a semna, iar mutarea va fi oficializata in aceste zile. Jurnalistii croati nu au anuntat, insa, si suma de transfer a fotbalistului.

De Lucas mai avea contract cu Petrolul pana in 2016

De Lucas a mai jucat de-a lungul carierei la Sporting Gijon, Alaves, Villajoyosa, San Roque, Rayo Vallencano B si Salamanca

1.8 milioane de euro este cota mijlocasului, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de

Modifică setările cookies