Motivul pentru care Hoban a fost exclus din lotul Petrolului: "A sarit la bataie, nu toleram magariile astea"

Hoban a fost exclus din lot si s-ar putea desparti de Petrolul saptamana viitoare. Clubul i-a reziliat azi contractul lui Romario Pires.

Hoban a fost exclus din lot

UPDATE: Dan Capra, presedintele clubului Petrolul, a explicat motivele pentru care Ovidiu Hoban a fost exclus din lot.

"E o chestiune de moment, marti, miercuri, cand voi reveni in tara, se va lamuri. La Petrolul nu se tolereaza iesirile violente, sau alte magarii. Vom avea o discutie si vom lua decizia finala, vom vedea daca il vom pastra in lot sau nu. Nu are de-a face decizia aceasta cu rezultatul de la Zagreb.

"Dupa meciul cu zagreb, Marius Nicolae (n.r. managerul clubului) a mers in vestiar si le-a reprosat lipsa de atitudine, iar Hoban a sarit la bataie."

Ovidiu Hoban a fost exclus din lotul Petrolului si urmeaza s-ar putea desparti de echipa saptamana viitoare. Mijlocasul de 31 de ani s-a certat cu conducerea imediat dupa meciul cu Dinamo Zagreb si a fost exclus din lot."Esti liber sa-ti gasesti echipa", a fost mesajul pe care Hoban l-a primit ieri din partea oficialilor Petrolului.

Petrolul i-a reziliat contractul lui Romario

Conducerea clubului Petrolul a decis sa-i rezilieze contractul mijlocasului Romario Pires, aflat in ultimul an de contract la Ploiesti.

"FC Petrolul Ploiesti si mijlocasul brazilian Romario Santos Pires au ajuns, astazi, la o intelegere privind incetarea de comun acord a contractului. Clubul nostru ii multumeste lui Romario pentru efortul depus de la venirea sa la Ploiesti si ii ureaza mult succes in continuare!", este anuntul clubului prahovean.

Romario Pires, care era legitimat la Petrolul din ianuarie 2013, s-a inteles deja cu ucrainienii de la Karpaty Lvov.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Primele 60.000 de doze de vaccin Johnson&Johnson au ajuns în România
BRAT
Modifică setările cookies