Superliga

Fiecare cu Viitorul lui :)) Un club din Premier League a crezut ca a cumparat un jucator de la Hagi. Anuntul facut pe site-ul oficial

Mihai Dobre e international de tineret si abia a implinit 18 ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Septembrie 2016, 09:22
Data actualizarii: Joi 01 Septembrie 2016, 12:14

UPDATE! Mihai Dobre, jucatorul cumparat de Bournemouth, a fost achizitionat de la Viitorul, insa nu de la echipa lui Gica Hagi, asa cum anunta site-ul oficial al clubului (foto jos), ci de la Viitorul Mihai Georgescu din Cluj.


Incheiata aseara, perioada de transferuri a inregistrat mai multe mutari in Liga I. Steaua i-a luat pe Moke, Stancioiu si Jakolis iar Dinamo pe Nistor, in cele mai spectaculoase transferuri pe ultima suta de metri.

Nici la Viitorul nu a fost liniste. Vlad Rusu a fost pus pe liber de echipa lui Hagi, care a reusit sa bifeze insa si un transfer in Premier League. Mihai Dobre a semnat cu Bournemouth, echipa ce joaca in Premier League.

Acesta este international de tineret si abia ce a implinit 18 ani acum doua zile, fiind vazut ca un mare talent de catre englezi. "Suntem fericiti sa va anuntam finalizarea transferului lui Mihai Dobre de la FC Viitorul Constanta, de la Viitorul, care e antrenata de fostul star al lui Real Madrid si Barcelona, Gheorghe Hagi.", scriu englezii pe pagina oficiala.

Dobre va face parte din echipa U21 a clubului, urmand a intra in planurile echipei mari daca antrenorul va avea nevoie de el.

Modifică setările cookies