Pentru ce echipa a jucat N'Doye? Gesturi incredibile facute in Stefan cel Mare! Colegii lui nu mai inteleg nimic:

Pentru ce echipa a jucat N'Doye? Gesturi incredibile facute in Stefan cel Mare! Colegii lui nu mai inteleg nimic:

Ousmane N'Doye a spus ca o iubeste pe Dinamo, insa pe teren, ca jucator la Tg. Mures, nu a fost departe de aceasta declaratie.

N'Doye a iesit prima data in evidenta in minutul 30, cand Tg. Mures a primit un penalty pentru un hent in careul lui Dinamo. Ousmane s-a dus sa execute, si-a luat avant, apoi a tras pe centrul portii, iar mingea a fost blocata de portar.

Era 1-0 pentru Dinamo, iar daca N;Doye marca se facea 2-0, un scor la care 'cainii' aveau sanse mici sa mai revina in meci.

Apoi, in a doua repriza, N'Doye a uimit in doua momente: mai intai a luat un cartonas galben pentru o simulare in fata careului mare al lui Dinamo, la 18-19 metri de poarta. S-a aruncat ca secerat in min. 60 si a primit galben.

Apoi, dupa doar trei minute, acelasi N'Doye este talonat de Barboianu, castiga duelul in prima faza, fundasul lui Dinamo cade, iar in cadere primeste o palma peste fata de la senegalez. Se da, normal, al doilea cartonas galben, iar Ousmane este eliminat.

In timp ce se ducea la marginea terenului, N'Doye a schimbat directia de mers si s-a dus direct la galeria lui Dinamo, acolo unde a inceput sa scandeze alaturi de fanii 'cainilor', spre stupoarea colegilor sai de la Tg. Mures.

Cand a fost eliminat de pe teren N'Doye, in Stefan cel Mare scorul era 1-1.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum au ajuns două spitale Covid, pentru care s-au plătit 14 milioane de euro, să stea închise în plină criză
BRAT
Modifică setările cookies