Peluza Sud nu vrea sa auda de FCSB: "Nimeni sa nu se uite la meciurile unei echipe anonime!" Ce campanie au pornit suporterii:

Peluza Sud a Stelei a lansat astazi campania "Nimeni la meci" pe pagina de Facebook SudSteaua.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 20:26
Data actualizarii: Joi 22 Ianuarie 2015, 17:27

UPDATE: Comunicatul a fost sters de pe pagina de Facebook SudSteaua.ro


"Nimeni la meci" - este sloganul lansat astazi pe Facebook de Peluza Sud a Stelei. Scandalul legat de pierdere identitatii, dar si transferurile dinamovistilor la Steaua, au facut ca ultrasii sa ia o pozitie radicala impotriva echipei.

"Nimeni la meci, nimeni sa nu vizioneze meciurile echipei anonime", este indemnul Sud-ului pentru toti suporterii Stelei.

Iata mai jos comunicatul postat pe pagina de Facebook SudSteaua.ro si semnat de "Lecce", liderul Peluzei Sud:

"Toti cei care iubiti Steaua, va rog sa va puneti poza aceasta la profil. E mai importanta decat orice selfie! Spuneti-le si prietenilor vostri si tuturor stelistilor pe care-i cunoasteti sa faca acelasi lucru.

Dupa atatia ani ni se dovedeste pentru a nu stiu cata oara ca cei care conduc clubul de fobtal nu dau doi bani pe suporteri.

Pentru ei, noi nu contam. Ei isi fac planul doar in functie de bani si de interesele proprii. Suporterii, cei care traiesc si care dau valoare acestei echipe, in ochii lor sunt doar un impediment. Singurul lucru care conteaza sunt banii veniti din buzunarele noastre.

Dupa ce conducerea Stelei a colaborat cu jandarmeria pentru a interzice suporterii Stelei, pentru a-i determina sa nu mai vina la meciuri, pentru a-i impiedica sa-si manifeste dragostea pentru echipa si culori. Dupa aducerea in mizerie a numelui Steaua si terfelirea lui prin presa, asocierea cu scandaluri si escrocherii, cu personaje interlope, cu puscariasi si farisei in frunte cu ciobanul becali. Dupa umilirea unor simbloluri. Dupa renuntarea la NUMELE ECHIPEI NOASTRE, LA EMBLEMA SI LA CULORI cu o usurinta inexplicabila. Dupa ignorarea oricarei urme de transparenta si de bun simt fata de proprii suporteri. Dupa aducerea a tot mai multi jucatori care au un trecut clar anti-stelist si care ne-au jignit de zeci si sute de ori....

MERITA SA-I LOVIM ACOLO UNDE-I DOARE CEL MAI TARE! LA BANI!

NIMENI LA MECI, NIMENI SA NU VIZIONEZE MECIURILE ECHIPEI ANONIME FCSB.

Noi suntem datori sa incercam si sa facem tot ce ne sta in putere ca Steaua Bucuresti sa existe. Momentan exista doar prin noi.

Cei care ii decid soarta, atat analfabetii si incompetentii pusi de cioban sa gestioneze clubul de fotbal, cat si reprezentantii Mapn-ului, sunt niste mercenari fara scrupule carora nu le pasa de dragostea noastra, de idealurile noastre, de anii nostri pierduti.

Ei fac o crima. Ucid ceea ce noi iubim mai mult...

Voi decideti daca e in regula sa inchideti ochii si sa mergeti mai departe...sau nu." (Lecce)

 
Modifică setările cookies