"Pe Radoi il tin in functie rezultatele dar e respectat de Becali" Un fost coleg al lui Radoi critica transferurile Stelei

"Pe Radoi il tin in functie rezultatele dar e respectat de Becali" Un fost coleg al lui Radoi critica transferurile Stelei

Goian si Radoi au fost colegi la Steaua in echipa ce a ajuns in semifinalele Cupei UEFA.

Dorin Goian a fost coleg cu Radoi atat la Steaua cat si la echipa nationala. Cei doi au reusit sa ajunga pana in semifinalele Cupei UEFA, cea mai mare performanta europeana a unei echipe romanesti din ultimii 20 de ani.

Goian considera ca Radoi are nevoie de transferuri daca vrea sa ramana in functie la Steaua pentru ca doar rezultatele il pot tine in aceasta postura.

"Am trait momente unice alaturi de Radoi, nu pot decat sa fiu alaturi de el. Ii doresc multa bafta, are nevoie, pentru ca n-o sa-i fie usor. Sper sa inceapa cu dreptul aceasta cariera. Mai departe, nu-mi permit eu sa-i dau sfaturi lui Mirel Radoi. Nu cred ca Gigi Becali ii va sugera ceva lui Mirel, pentru ca il respecta prea mult, este si nasul lui... Si Mirel stie ca e tinut in functie de rezultate. Este prea putin ce s-a transferat pana acum. Tudorie este un copil fara experienta, este de perspectiva, dar nu poti sa stii cum se va adapta. Pe ceilalti doi nu ii cunosc, i-am vazut foarte putin. Si sunt atatea exemple de jucatori care evoluau foarte bine la echipele lor si, dupa ce au ajuns la Steaua, au fost catalogati ca dezamagiri. E greu sa te adaptezi. Nu toti jucatorii pot sa o faca intr-un timp atat de scurt pe cat o impune un club ca Steaua", a spus Goian la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Eroare umană sau defecţiune tehnică? Filmul tragediei de la Victor Babeș, unde trei femei cu murit în TIR-ul ATI
BRAT
Modifică setările cookies