"Pe Nita si Tosca au vrut sa ii trimita inapoi" Motivele pentru care au esuat "negocierile" dintre Reghecampf si Iordanescu

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Ianuarie 2016, 14:36
Data actualizarii: Luni 25 Ianuarie 2016, 14:44

Reghecampf a vorbit despre situatia Stelei si conflictul cu Iordanescu.

"Nu ma intereseaza un scandal cu Federatia. Tin de mult sa explic si colegilor mei de la alte echipe ceea ce am discutat cu cei de la FRF. Am avut o discutie cu Iordanescu vineri, desi aveam programata o intalnire cu el pe 7 ianuarie, dar el a anulat-o. Le-am explicat pe larg problemele pe care le avem la echipa, am jucatori accidentati. Nu este vorba de echipa nationala, ci de o echipa selectionata.

Nu cred ca e normal sa se faca un cantonament atunci cand au si cluburile. Am incercat sa anulez meciurile amicale ale Stelei dar nu am putut pentru ca avem contract cu televiziunea. I-am rugat pe cei de la nationala sa inteleaga aceasta situatie, ei au un singur meci amical... nici macar nu au anuntat. Mi s-a transmis ca se renunta la Tosca si Nita, si sa ramana ceilalti patru. Nu sunt de acord si nu ma pot duce la jucatorii mei sa le zic asa ceva, probabil nu se bazau pe ei. Nu am gasit nicio solutie, ei vor ca jucatorii sa vina pe 24 in cantonamentul nationalei si sa stea pana la sfarsit. Nu e vorba de rautate, sau ca nu respect nationala. Eu nu pot merge la un amical cu 14 jucatori, mai ales ca am 3 amicale in cateva zile.

Sunt sigur ca la finalul acestui campionat mai multi jucatori vor merge la turneul final de la Euro. Jucatorii echipei Steaua vor sa faca parte din lotul national al Romaniei, nu al unei selectionate. Iordanescu a refuzat sa ia jucatori de la noi, nu noi am refuzat sa ii trimitem.", a declarat Reghecampf in conferinta de presa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!