Pe cine mai sperie Mutu? "Nu ii vom acorda o atentie speciala!" Mutu debuteaza duminica pe 'Ilie Oana' in Petrolul - Otelul!

Pe cine mai sperie Mutu? "Nu ii vom acorda o atentie speciala!" Mutu debuteaza duminica pe 'Ilie Oana' in Petrolul - Otelul!

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania

Ewald Lienen, antrenorul de pe banca Otelului, a declarat ca jucatorii sai nu ii vor acorda o atentie deosebita lui Adi Mutu in meciul de duminica.

"Stiu ca Petrolul formeaza o echipa puternica, de cand am venit eu in Romania am observat ca au facut meciuri foarte bune."

"In aceasta iarna au facut unele schimbari, au plecat jucatori, in special pe plan ofensiv, dar au adus fotbalisti importanti precum Mutu si Zicu. Campionatul este o competitie lunga, mai sunt etape de disputat si se poate intampla orice, deci Petrolul inca mai are sanse la titlu."

"Nu ii vom acorda o atentie speciala lui Mutu, fotbalul este un joc de echipa, vom incerca sa fim un bloc compact si sa ne aparam bine, iar fiecare jucator sa dea totul pe teren."

"Vom incerca sa facem un joc cat mai bun si sa ne consolidam relatiile de joc, avand in vedere faptul ca avem multi jucatori noi, mai ales in zona defensiva", a spus Lienen.

Petrolul si Otelul se intalnesc la Ploiesti, duminica, de la ora 19.30.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista statelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată. Ce țări sunt plasate în zona roșie
BRAT
Modifică setările cookies