Paszkany VINDE CFR-ul: "Este bine daca raman cu 49% din actiuni" Ce planuri si-a propus seful CFR-ului:

Autor: Sport.ro
Marti 28 Ianuarie 2014, 14:53

	Paszkany VINDE CFR-ul: "Este bine daca raman cu 49% din actiuni" Ce planuri si-a propus seful CFR-ului:

► ZIUA Z+1 in Dosarul Transferurilor! Cod rosu de libertate: maine LIVE de la Tribunalla Sport.ro, pe www.sport.ro si m.sport.ro!

Arpad Paszkany se gandeste sa se retraga de la Cfr Cluj. Omul de afaceri din Cluj asteapta un nou investitor la echipa si este dispus sa ramana chiar si cu 49% din actiuni.

"Ultima data cind am vorbit pe marginea acestui subiect a fost in noiembrie, dar n-am spus niciodata ca vind echipa, ci ca am mandatat compania KPMG sa gaseasca parteneri dispusi sa ni se alature la acest club.
Am spus si ca eu nu ma cramponez sa ramin actionar majoritar si sa detin 51 la suta din actiuni, este bine si daca raman cu 49 la suta. Eu am un principiu: mai bine maninc o feliuta subtire dintr-un tort delicios decit sa maninc unul intreg de o calitate mai putin buna. Exista discutii pe aceasta tema.Daca CFR ar fi un club din liga a treia engleza sau din liga a doua franceza ar interesa mai mult oamenii de afaceri din zona araba sau din Indonezia. Asta e realitatea, cluburile din Romania sint mult mai putin tentante decat cele din tarile cu fotbalul dezvoltat"
, a spus Paszkany pentru citynews.ro.

Paszkany s-a implicat la CFR Cluj din anul 2001 si se poate mandri cu niste performante care i-ar face invidiosi pe multi patroni.
Cupa Romaniei 2007-08, 2008-09, 2009-10
Campionatul 2007-08, 2009-10, 2011-12
Supercupa Romaniei in 2009 si 2010

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies