Liga 1

Paszkany il da in JUDECATA pe Porumboiu! Ce VRAJI a facut magicianul Harry Potter din Liga I: "E de domeniul fantasticului"

Arpad Paszkany e horatat sa spele imaginea CFR-ului la tribunal, acolo unde ii va chema pe toti rivalii care sustin ca echipa lui a castigat titlul cu blaturi si arbitraje favorabile.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Mai 2012, 10:40
Data actualizarii: Marti 29 Mai 2012, 10:44

"Urmeaza sa-l dam in judecata pe Porumboiu. Avocatii lucreaza acum la documentare. Tot ce a spus pana acum presei va avea prilejul sa dovedeasca si sa o sustina si in fata Instantei.

Ceea ce spune acest personaj nu pot sa comentez. In momentul in care sari in domeniul fantasticului... Sa comentez Harry Potter nu pot. E ok, e un film dragut, dar ramane in zona aia de poveste pentru copii sau chiar pentru adulti, ne ridicam la sfarsitul filmului si mergem acasa. Asa si cu acest personaj.

Pe Craciunescu nu-l cunosc. Nu pot vorbi despre o persoana pe care nu o cunosc. Problema nu e cine vine si cine pleaca de la sefia arbitrajului. Atat timp cat arbitrii sunt aceiasi an de an... E ca si cum noi jucam cu acelasi pachet de carti, le impartim intre noi si cum putem sa zicem ca unul a jucat mai bine sau mai prost? Sunt aceleasi carti.

Da, poate sa si triseze. Nu stiu, habar n-am. Daca ar fi fost dupa mine, mie mi-ar fi placut sa vad o persoana neutra care sa managerieze arbitrajul, nu trebuie sa fi fost neaparat arbitru.", a declarat Arpad Paszkany in ProSport.


Modifică setările cookies