Paszkany nu mai este OFICIAL la CFR Cluj insa echipa nu are probleme financiare! "Am renuntat la 8 jucatori, 3 au plecat deja"

Vezi ce au anuntat sefii lui CFR astazi.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Mai 2014, 12:22
Data actualizarii: Joi 22 Mai 2014, 12:35

CFR Cluj nu are probleme financiare, au anuntat astazi Arpad Paszkany si Iuliu Muresan.

Ardelenii vor sa isi refaca situatia financiara insa neaga zvonurile unei insolvente sau ale unor probleme financiare. Singura masura drastica va fi in ceea ce priveste lotul, unde va fi facuta o remaniere masiva. Anuntul a fost facut de presedintele clubului, Iuliu Muresan:

"Ne despartim de 8 jucatori, cu 3 jucatori am reziliat contractul, Robert Ma'ah, un jucator care ne-a ajutat foarte mult, Gabionetta, care are oferte din Italia si vrea sa joace acolo si cu Chanturia, care a semnat cu Hellas Verona, a semnat deja cu ei si va juca in Italia.

Ceilalti jucatori de care ne despartim sunt stiuti deja. In acest campionat ne-am bazat si pe pepiniera proprie, avem un centru bun, Sergiu Negrut este un exemplu foarte bun. Pe langa el am mai promovat si alti jucatori foarte buni si foarte tineri."

Paszkany a renuntat la CFR Cluj

Acesta a anuntat ca s-a retras din fotbal si ca nu se va mai ocupa de cele doua mari afacere pe care le avea: CFR Cluj si televiziunea pe care o detinea. "Am reusit sa ies din aceste doua domenii. Daca vom gasi un grup de investitori puternici vom putea sa ne luptam de la egal la egal cu echipele mari din Europa", a spus Paszkany.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!