Marius Sumudica Astra Giurgiu Superliga

PARTY in vestiar la Astra dupa victoria cu Iasi! Sumudica, facut cetatean de onoare la Giurgiu! Ce spune despre meciul cu Roma

Astra 1-0 Iasi / "Sa nu ne facem de ras cu Roma!", asa pleaca Astra spre meciul de joi din Europa League cu AS Roma. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Septembrie 2016, 22:53
Data actualizarii: Luni 26 Septembrie 2016, 22:54

"Sunt bucuros ca de doua etape nu luam gol. Usor, usor o sa urcam in clasament si o sa ne apropiem de play-off. Lovin a inceput meciul mai slab, suntem obositi si jucam la trei zile, nu e usor. Avem deja peste un tur de campionat jucat, nu e usor. Asta ne e meseria, trbuie sa tragem tare. La Roma nu trebuie sa ne facem de rusine si sa scoatem ce putem de acolo. Noi in sase zile jucam trei meciuri.", a spus Sumudica.

Antrenorul Astrei s-a impacat cu Budescu, cel care a injurat la meciul cu Targu Mures cand a fost schimbat.

"Budescu a facut risipa de efort, inca mai are cateva kilograme in plus. Eu i-am spus ca il voi chinui si il voi tine in teren foarte mult. Ati vazut ce glezna are, inca e in urma cu pregatirea. Saptamana viitoare cand e intreruperea o sa-si revina si fizic."

Marius Sumudica a fost declarat cetatean de onoare al orasului Giurgiu inainte de meci pentru castigarea titlului anul trecut cu Astra.

"Este un lucru inedit, nu am mai trait asa ceva. le multumesc autoritatilor din Giurgiu, multumesc si publicului pe care il astept langa echipa. Noi vrem sa jucam in continuare la Giurgiu, aici am luat titlul, aici am facut istorie."

Campionii au dat o mica petrecere in vestiar dupa victoria cu Iasi. "E melodia pe care am luat campionatul.", a spus Sumudica. 

Modifică setările cookies