A pariat cineva pe numarul de penalty-uri? :) NEBUNIE la Medias! 4 penalty-uri intr-un meci DEMENT intre Gaz Metan si Craiova!

A pariat cineva pe numarul de penalty-uri? :) NEBUNIE la Medias! 4 penalty-uri intr-un meci DEMENT intre Gaz Metan si Craiova!

S-au dat 4 lovituri de la 11 metri in Medias - Craiova!
 

Chivulete a fost vedeta meciului! Centralul din Bucuresti a avut o seara cu multe evenimente in Gaz Metan - CSU Craiova.

Dupa 10 minute, Chivulete avea deja doua penalty-uri acordate, cate unul pentru fiecare echipa. Ambele au fost contestate din greu de jucatorii celor doua echipe, iar reluarile TV au adus si mai multe semne de intrebare.

Chivulete a lasat actiune suficienta si pentru parteaa doua a meciului. A dat penalty la o intrare a lui Marius Constantin asupra lui Barbut, dar Mitrita n-a mai reusit sa transforme la fel ca in minutul 8. Arbitrul si-a incheiat show-ul in minutul 75, cand i-a mai dat o data Craiovei 11 metri pentru o intrare a lui Cretu, si ea puternic contestata de gazde.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii completeVIDEO PROTVPLUS.RO

Ploaia torențială din București a inundat cartiere întregi. Mii de mașini blocate în trafic
BRAT