A pariat cineva pe numarul de penalty-uri? :) NEBUNIE la Medias! 4 penalty-uri intr-un meci DEMENT intre Gaz Metan si Craiova!
Sambata 15 Septembrie 2018, 22:50

A pariat cineva pe numarul de penalty-uri? :) NEBUNIE la Medias! 4 penalty-uri intr-un meci DEMENT intre Gaz Metan si Craiova!

S-au dat 4 lovituri de la 11 metri in Medias - Craiova!
 

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Chivulete a fost vedeta meciului! Centralul din Bucuresti a avut o seara cu multe evenimente in Gaz Metan - CSU Craiova.

Dupa 10 minute, Chivulete avea deja doua penalty-uri acordate, cate unul pentru fiecare echipa. Ambele au fost contestate din greu de jucatorii celor doua echipe, iar reluarile TV au adus si mai multe semne de intrebare.

Chivulete a lasat actiune suficienta si pentru parteaa doua a meciului. A dat penalty la o intrare a lui Marius Constantin asupra lui Barbut, dar Mitrita n-a mai reusit sa transforme la fel ca in minutul 8. Arbitrul si-a incheiat show-ul in minutul 75, cand i-a mai dat o data Craiovei 11 metri pentru o intrare a lui Cretu, si ea puternic contestata de gazde.Dragnea, mesaj despre Legile justiției și OUG privind amnistie după victoria din PSD. ”Toți cei care au făcut rău vor plăti”