Parerea specialistului! Ce spune Ion Craciunescu de prestatia lui Marius Avram! "A comis o greseala grava"

FCSB s-a impus in cel mai spectaculos meci al etapei.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Februarie 2019, 13:18
Data actualizarii: Luni 25 Februarie 2019, 13:38

Marius Avram a fost contestat de oficialii olteni inca din momentul in care au aflat ca va arbitra derby-ul dintre FCSB si Craiova. Silvian Cristescu a vorbit in termeni extrem de duri despre centralul partidei.

Ion Craciunescu, insa, il contrazice pe oficialul Craiovei si afirma ca cele doua penalty-uri au fost corect acordate de Marius Avram. Cu toate acestea, fostul arbitru a spus ca Avram ar fi trebuit sa il elimine pe Mihai Balasa dupa faultul comis impotriva lui Bancu.

"Arbitrajul lui Marius Avram a avut si lucruri bune, pentru ca cele doua penalty-uri au fost just acordate, dupa parerea mea, dar a avut si mari neajunsuri. Craiova ar putea sa spuna ca la scorul de 2-2 s-a comis o greseala grava si arbitrul nu a sanctionat-o", a spus Ion Craciunescu la Ora Exacta in Sport.

Fostul arbitru a criticat decizia delegarii lui Marius Avram la acest derby. Mai mult, Craciunescu i-a atacat pe vicepresedintele si presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu si Kyros Vassaras.

"De ce sa il delegi pe Avram din Bucuresti? Daca joaca locul 2 si 3 ca echipe, eu trebuie sa deleg primul sau al doilea arbitru al tarii. Eu am mai mare incredere in posibilitatile lui Istvan Kovacs. 

Eu am incredere in arbitri. Nu am incredere in cine ii conduce. Eu spun ca avem arbitri foarte buni in Romania. Ca si calitate, suntem peste Franta sau Germania. Italienii ne bat, au calitate mai buna. Avem resurse, numai ca se promoveaza pe pile", a tunat Craciunescu.

Fiind intrebat din nou de penalty-ul obtinut de Florin Tanase, Ion Craciunescu a raspuns prompt: "Este bine ca a acordat, pentru ca este impingere".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies