Steaua U Cluj Liga 1

Panica la meciul de titlu al Stelei! Fanii s-au temut de inca un episod Galamaz: "Nu s-a dus sa-l omoare, nu a scos pistolul"

Stelistii au luat titlul dupa 1-0 la Cluj, cu Universitatea. Au avut un meci complicat pe Cluj Arena, dar au incheiat cu un party total seara dupa al doilea campionat castigat la rand in Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Mai 2014, 13:25
Data actualizarii: Vineri 09 Mai 2014, 13:28

In minutul 71, jucatorii s-au speriat rau. Un fan de la 'U' a intrat pe teren si s-a indreptat catre Varela. Din fericire, nu s-a ajuns la confruntare fizica intre cei doi, iar suporterul a fost evacuat de stewarzi. Ros-albastrii s-au temut de inca un episod Galamaz! In 2011, fostul fundas al Stelei a fost lovit de un ultras de la Petrolul, intrat pe teren in timpul meciului.

Antrenorul Universitatii, Mihai Teja, a avut o reactie incredibila in momentul in care a fost rugat sa comenteze incidentul:

"Fanul nostru a dat cu un steag in Varela, nu s-a dus sa-l omoare, nu a scos pistolul, cutitul. Ce vina are Universitatea Cluj? A intrat pe teren, sunt stewarzi... Ce sa facem? Se intampla si in Anglia. Omul nu a fost agresiv. Din contra, mai agresivi au fost jucatorii Stelei. Nu stiu de unde atata drama...", a spus Teja la conferinta de presa.

Modifică setările cookies