Dayro a revenit la prima echipa! Vezi cat sta Tanase

Autor: Sport.ro
Miercuri 07 Octombrie 2009, 15:53
Dayro a revenit la prima echipa! Vezi cat sta Tanase

Tanase s-a intors azi de la Bologna, insa Panduru nu crede in revenirea sa.

â–º Plesan ramane la echipa a doua si ataca sefii din Ghencea! Vezi de ce

"Situatia lui Tanase este putin mai complicata. Nu pot sa va dau zile si saptamani. Revenirea lui depinde de mai multe lucruri. In principiu nu cred ca va reveni atat de repede", a spus Panduru la o conferinta de presa.

"Nu, ti-am spus, nu este un avantaj deloc. La meciul cu Twente am spus "acum poate ar fi bine sa profitam si noi , ca era bine sa nu fie spectatori , dar nu e bine. Nici chiar acolo nu a fost bine, pana la urma e bine cu spectatori , chiar si in deplasare", a mai spus Panduru.

Managerul a fost impresionat de entuziasmul pe care l-a aratat Dayro Moreno la primul antrenament de la revenirea la prima echipa insa nu stie unde va putea juca mijlocasul columbian in sistemul 4-4-2 folosit de Steaua.

"L-am vazut pe Dayro la antrenamentul de azi. Mi s-a parut mai motivat. Eu sper sa ramana asa si sa nu fie doar pentru cateva zile entuziasmul si mai tarziu... Problema e unde va juca Dayro in sistemul asta 4-4-2. Insa, poate sa prinda si un loc de titular", a mai spus Panduru.

Panduru a anuntat ca Mihaita Plesan nu va face deplasarea la Brasov alaturi de lotul primei echipe pana nu isi va rezolva problemele cu gruparea stelista.

"Am vorbit cu Plesan, m-a sunat. I-am spus ca e problema lui si a clubului si numai el poate sa o rezolve. Plesan nu face parte din lotul Stelei pentru cantonamentul de la Brasov. Daca el isi rezolva problema, e binevenit la echipa", a explicat el.

 

Dezvăluiri din noaptea alegerilor locale. Pandele, soțul lui Firea, s-a supărat și l-a sunat pe Orban
BRAT