Liga 1

Pandurii vrea sa mai dea o lovitura pe piata transferurilor! Pe cine incearca sa aduca in urmatoarele ore

Dupa ce i-au adus pe Sanmartean, Obodo, Herea sau Tucudean, Pandurii mai incearca o lovitura.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 August 2016, 13:20
Data actualizarii: Luni 29 August 2016, 13:21

La fel ca sezonul trecut, Narcis Raducan incearca sa-l aduca imprumut pe Liviu Antal de la Hapoel Tel Aviv. Problema Pandurilor e salariul pe care ar trebui sa i-l suporte. Antal castiga 300 000 de euro pe sezon in Israel, iar Pandurii au anuntat ca nu pot sustine decat 30 % din castigul sau anual, varianta neacceptata de Hapoel.

Aflat sub contract cu aceeasi echipa, Claudiu Bumba n-are nici el cea mai buna situatie la club. Fostul mijlocas de la ASA Tg. Mures are un salariu de 350 000 de euro la Tel Aviv, astfel ca revenirea in Romania e o problema si mai mare. Hapoel incearca sa-i dea pe amandoi pana miercuri, cand se inchide perioada de transferuri in Israel. Daca ar reusi sa scape de plata a doua dintre cele mai mari salarii din lot, Hapoel vrea sa miste pe ultima suta de metri si sa mai achizitioneze jucatori.

Liviu Antal, 27 de ani, a fost golgeterul Romaniei in 2014, cand a marcat de 15 ori in 32 de meciuri de Liga 1 pentru FC Vaslui. In ultimii doi ani, Antal a jucat la Genclerbirligi, Hapoel si Pandurii, unde a fost imprumutat in returul editiei trecute de campionat. Antal a marcat de doua ori in 10 meciuri la Pandurii.

CITESTE SI

Modifică setările cookies