Pandurii anunta ca si-a platit DATORIILE catre stat si primele catre jucatori: "Au mai ramas salariile restante"

Pandurii Targu Jiu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Aprilie 2016, 14:59
Data actualizarii: Luni 11 Aprilie 2016, 15:01

Primarul municipiului Targu Jiu, Florin Carciumaru, a declarat ca saptamana trecuta au fost platite la zi datoriile echipei, precum si primele fotbalistilor.

Jucatorii asteapta acum sa isi primeasca si salariile restante.

"Am facut si facem eforturi in continuare pentru a acoperi partea financiara. Este foarte bine ca am reusit saptamana trecuta sa achitam la zi datoriile la stat si primele jucatorilor, urmeaza sa acoperim si partea financiara necesara pentru a ajunge la zi cu salariile, din cate stiu eu suntem cu o restanta de trei salarii. in momentul de fata, starea in sanul echipei este foarte buna, chiar am discutat sambata cu Sapunaru, cu Hora, sunt optimisti, sunt multumiti pentru ceea ce s-a rezolvat pentru ca daca ne raportam la situatia celorlalte echipe, sunt echipe cu situatii mult mai grave fata de Pandurii Targu Jiu", a spus Florin Carciumaru.

Acesta a mai mentionat ca pozitionarea pe primele locuri ale clasamentului poate aduce echipei banii necesari pentru mentinerea pe linia de plutire in viitorul campionat.

"Intr-adevar avem o sansa istorica de a fi pe locul 2, locul 3, nu cred ca avem sansa la primul loc, dar sigur la locurile 2 - 3. stiti foarte bine ca locul 2, locul 3 chiar si locul 4 inseamna banii necesari pentru mentinerea pe linia de plutire a echipei in viitorul campionat", a conchis Florin Carciumaru.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!