"Până acum ați dovedit că sunteți campioni?" Artean a dat răspunsul

Poli Iași - Farul Constanța Andrei Artean Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Decembrie 2023, 22:41
Data actualizarii: Vineri 01 Decembrie 2023, 22:40

Poli Iași - Farul Constanța s-a încheiat 2-3.

Cele două echipe s-au confruntat pe stadionul "Emil Alexandrescu" în a 18-a etapă din sezonul regulat al Superligii României. La capătul celor 90 de minute, Farul Constanța a plecat cu toate cele trei puncte acasă.

"Până acum ați dovedit că sunteți campioni?" Artean a dat răspunsul

Andrei Artean a vorbit după meci și a subliniat faptul că Farul a făcut o primă repriză foarte bună, însă a doua a lăsat de dorit. De asemenea, fotbalistul a remarcat faptul că jucătorii constănțenilor încă nu au dovedit în acest sezon că sunt campionii en-titre ai Superligii României.

"O victorie muncită, pe un teren greu. Am făcut o primă repriză foarte, foarte bună. Pe a doua trebuie să o uităm. Dar ne trebuiau cele trei puncte. Ne bucurăm că le-am luat. Sperăm să nu rămânem aici. Vrem să ne consolidăm locul în play-off.

La 3-0 intervine o relaxare și chiar nu aveam nevoie de asta. Vorbisem între noi să nu luăm gol măcar primele 20 de minute. Acum, important e că am luat cele trei puncte. Mergem acasă, ne odihnim, avem meci în cupă.

(n.r. Până acum ați dovedit că sunteți campioni?) Cred că nu. Știm lucrul acesta. În primul rând ne-am dezamăgit pe noi. După ce am ieșit campioni, am crezut că o putem ține la fel de sus. Nu au fost rezultatele dorite. Nu știu de ce. Nu mai avem evoluțiile de anul trecut", a spus Andrei Artean după meci.

Poli Iași - Farul Constanța 2-3

Oaspeții au deschis scorul în minutul nouă, grație reușitei lui Constantin Budescu. În minutul 16, Rivaldinho a majorat diferența, iar Louis Munteanu a făcut 3-0 în minutul 45+8.

În partea secundă, Poli Iași a fost pe punctul de a produce un șoc "acasă". Shayon Harrison a micșorat diferența în minutul 55, iar Alin Roman a dus scorul la 2-3 în minutul 64.

Doar că tabela de marcaj a rămas nemodificată până la capătul celor 90 de minute, iar în cele din urmă Farul Constanța a rămas echipa care a beneficiat de toate cele trei puncte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!