"Pai il vindem iar? Numai eu pot sa-l vand de doua ori!" Becali a inceput sa rada cand si-a dat seama ce afacere poate sa faca

"Pai il vindem iar? Numai eu pot sa-l vand de doua ori!" Becali a inceput sa rada cand si-a dat seama ce afacere poate sa faca

Cu exceptia lui Hamroun, reprimit la echipa, dar dorit in Qatar, Steaua a oprit plecarile.

Francezii de la Montpellier au venit dupa Pintilii in Cehia la meciul cu Sparta Praga, insa prolemele medicale ale lui Pintilii au facut ca mutarea sa nu se mai realizeze.

Mijlocasul Stelei a jucat cu o coasta fisurata si a avut nevoie de infiltratii ca sa reziste pe teren. Forma sa a fost afectata din cauza asta si i-a facut si pe francezi sa plece renuntand la ideea unei mutari.

Gigi Becali a vorbit la DigiSport despre subiectul Pintilii. Finantatorul Stelei a fost amuzat de situatie, gandindu-se ca l-ar putea vinde din nou pe Pintilii, dupa ce Steaua l-a dat si la Al Hilal:

"Pintilii? Pai il vindem iar? Pai daca ne dau 2.5 milioane de euro, il dam. Numai eu pot sa vand jucatorii de doua ori."

Becali a vorbit si despre o posibila plecare a lui Stanciu:

"Sa nu se mai gandeasca nimeni la Stanciu. Am vazut cum e echipa fara Stanciu. Suntem morti, distrusi, nu mai avem nicio sansa!"
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies