VIDEO Ovidiu Burcă, anunț despre Lamine Ghezali înainte de FC Voluntari - Dinamo

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 August 2023, 18:50
Data actualizarii: Vineri 18 August 2023, 18:49
Dinamo va juca pe terenul lui FC Voluntari, sâmbătă, de la ora 21:45, în runda a șasea din Liga 1.

Ovidiu Burcă a susținut o conferință de presă înaintea meciului de la Voluntari și a anunțat că la Dinamo ar putea reveni Lamine Ghezali, accidentat în startul sezonului. Francezul, om de bază în Liga 2, a revenit deja la antrenamente alături de colegii săi.

Ovidiu Burcă, anunț despre Lamine Ghezali înainte de FC Voluntari - Dinamo

În schimb, Dinamo nu se va putea baza pe Neluț Roșu. Mijlocașul a suferit o accidentare la partida cu FC Botoșani (1-0), iar acum nu va face parte din lot.

"Neluț Rosu nu este pentru meciul de mâine. A suferit o microleziune fibrilară la ultimul meci. Probabil de săptămâna viitoare se va întoarce la antrenamente pentru că nu e ceva grav, dar am hotărât să nu riscăm. A și ieșit în meciul trecut.

Ghezali se antrenează cu noi de câteva zile. Vedem cum va fi și azi și vom lua o decizie. La Lucas nu sunt actele încă gata, dar nici el nu este pregătit fizic să joace de la început.

Vom întâlni un adversar cu o foarte mare experiență, o echipă solidă, cu multă omogenitate. Chiar dacă au schimbat antrenorul, e un club cu o anumită stabilitate, structură, organizare. Ne va aștepta un meci destul de dificil, chiar dacă în ultima etapă cei de la Craiova i-au învins. Totuși, până atunci au făcut partide solide și au învins adversari de calibru. Noi am progresat de la zi la zi. Am avut un meci care ne-a dat foarte multă încredere, mai multă speranță pentru viitor. A fost un meci pe care îl așteptam. Aștept să devenim mai buni și avem mâine prima ocazie să arătăm lucrul ăsta la Voluntari", a spus Ovidiu Burcă.

După victoria din ultima etapă, Dinamo a ajuns la patru puncte strânse în 5 etape, iar elevii lui Ovidiu Burcă au urcat pe locul 14, la egalitate cu UTA Arad și Oțelul Galați.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!